Omdat online shoppen steeds populairder wordt en er dagelijks ontzettend veel nieuwe webwinkels bijkomen, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij Tanoli Men kun je altijd winkelen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij Tanoli Men & Women.
De beveiligde omgeving voor veilig betalen bij Tanoli Men & Women kun je herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina. De adresbalk kleurt uiteindelijk groen.
Verder raden wij je aan om niemand je inloggegevens te geven. Zo ben je er zeker van dat niemand misbruik kan maken van jouw account. 

iDeal
Met IDEAL betaal je je bestelling direct vanaf je bankrekening. Je kunt met IDEAL betalen als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

Creditcard (VISA, MasterCard, Maestro, American Express)
Bij Tanoli Men & Women kun je betalen in een beveiligde SSL betaalomgeving. Zodra je de bestelling hebt betaald wordt er een reservering op je creditcard gedaan. Zodra de bestelling is verzonden wordt het aankoopbedrag afgeschreven.
Ondervind je tijdens het bestellen problemen met jouw creditcard en kun je hierdoor jouw bestelling niet afronden? Controleer dan eerst goed of je al jouw gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met onze klantenservice.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.tanoliwomen.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Let op! Als je voor het eerst bij Tanoli Men & Women betaalt met Afterpay, dan kun je een bestelling plaatsen met een maximum bedrag van €175,- via Afterpay. Mocht je bestelling hoger zijn dan €175,00, dan kun je het restant betalen met IDEAL. Indien je al bekend bent bij Afterpay, dan kun je een bestelling plaatsen tot een bedrag van €1250,-.

Wanneer je besluit om je items besluit te retourneren, dan hoef je nooit de volledige factuur te betalen. Zodra onze orderverwerking jouw retour heeft ontvangen en verwerkt ontvang je binnen 24 uur een nieuwe digitale acceptgiro van Afterpay. Heb je de betaling al volledig voldaan, dan ontvang je dit bedrag weer terug op je rekening. Voor inhoudelijke vragen over je factuur kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Afterpay zelf.

Paypal
PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder jouw gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard en betaal gemakkelijk en veilig jouw bestelling. Een positief saldo op jouw PayPal account is vereist om een bestelling volledig af te ronden.

Let op! Mocht jouw saldo ontoereikend zijn, dan wachten wij met het versturen van jouw bestelling. In de tussentijd wordt jouw bestelling niet gereserveerd, waardoor er geen rechten kunnen worden ontleend aan jouw geplaatste bestelling.

Creditcard
Je kunt direct betalen met VISA card of MasterCard

Mister Cash
Veilig en snel betalen met deze Belgische betaalkaarten
Het is niet mogelijk om met acceptgiro te betalen of het geld over te maken

Het kan voorkomen dat je een volledig afgeronde bestelling hebt gedaan, maar dat je nog geen bevestiging hebt ontvangen van jouw bestelling. Er kunnen verschillende oorzaken zijn.

  • Jouw bevestiging is in de spamfilter van je email terecht gekomen;

  • Wegens vele bestellingen die tegelijk worden gedaan kan er een vertraging komen in het verzenden van jouw bestelbevestiging;

  • Er is een technische fout waardoor jouw bestelling niet goed is doorgekomen. Controleer eerst goed of er wel een succesvolle betaling is geweest. Als dit wel het geval is, stuur dan een screenshot mee met jouw bericht naar onze klantenservice.

Het kan voorkomen dat er een vertraging zit in jouw terugbetaling. Normaal gesproken wordt na het bericht dat jouw terugbetaling is ingeboekt, binnen 1-3 werkdagen jouw terugbetaling uitgevoerd. Controleer altijd goed je rekening voordat je contact opneemt met onze klantenservice. Al onze terugbetalingen worden onder vermelding van Mollie gedaan. Verder worden al onze terugbetalingen gestort via de betaalmethode die je hebt gebruikt bij het afrekenen in onze kassa.

Na het bericht dat jouw terugbetaling is ingeboekt moet binnen 1-7 dagen jouw aankoopbedrag weer op jouw rekening staan.

Wanneer je een kopie van jouw digitale factuur wilt ontvangen, neem je contact op met het Klanten Contact Center van AfterPay middels het contactformulier. Tanoli Men & Women kan geen kopie van jouw factuur versturen.

Je dient jouw bestelling binnen 14 dagen te betalen. Mocht je niet binnen deze termijn hebben betaald, dan ontvang je een betalingsherinnering. Mocht ook deze termijn worden overschreden, dan zal er een eerste verhoging in rekening worden gebracht met een nieuwe betaaltermijn alvorens AfterPay zal overgaan tot overdracht aan haar incassopartner.

Als je een incomplete terugbetaling hebt ontvangen kun je het beste gelijk contact opnemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan direct voor je uit wat hiervan de oorzaak kan zijn om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Geen probleem. Wij storten altijd jouw aankoopbedrag terug middels de betaalmethode die je hebt gekozen bij de betaling van jouw bestelling. Mocht er toch informatie ontbreken voor jouw terugbetaling, dan nemen wij contact met je op.