Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen voldoen aan onze voorwaarden kun je deze retourneren. We zullen dan overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag.

Let op! Vul de te retourneren artikelen en de reden van retour in op het bijgeleverde retourformulier. Vergeet niet het retourformulier toe te voegen aan het pakketje, anders kunnen we jouw retour niet verwerken!

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. De reguliere pakketpost van PostNL  is €6,95.

U kunt het pakket sturen naar:

Retouradres:

TANOLI
bredehilledijk 552 , 
3072 NK Rotterdam
Nederland

Let op! Vul de te retourneren artikelen en de reden van retour in op het bijgeleverde retourformulier. Vergeet niet het retourformulier toe te voegen aan het pakketje, anders kunnen we jouw retour niet verwerken!

Let op! Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retourneren niet terugbetaald.

 Je kunt het pakketje  via de reguliere pakketpost retourneren. Via PostNL betaal je hiervoor €6,95.  Je ontvangt van de baliemedewerker een bonnetje met daarop je Track & Trace code. Aan de hand hiervan kun je jouw pakketje volgen. Bewaar dit bonnetje ter referentie.

Is het artikel dat je hebt besteld te groot of te klein? Geen probleem! Wanneer het artikel voldoet aan onze voorwaarden kun je deze omruilen voor een andere maat. Bij het invullen van het bijgeleverde retourformulier kun je voor deze optie kiezen. Vergeet niet aan te geven welke maat je graag wilt ontvangen! Zodra we jouw retour hebben ontvangen, wordt er gekeken of de gewenste maat op voorraad is. Wanneer dit het geval is, wordt dit artikel naar je verstuurd. Er dient wel betaalt te worden voor de verzendkosten.

Bestelde artikelen kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander artikel. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen voor een andere maat van hetzelfde artikel. Wil je toch graag een ander artikel ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag of een voucher aanmaken (deze kan je online besteden en is 3 maanden geldig). Je kunt voor het artikel dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.

Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn (7 dagen).De te retourneren artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags bevestigd.

De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikssporen of make-upvlekken na het passen.

Sale items en body’s mogen niet geretourneerd of geruild worden!

Let op! Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we je retour helaas niet verwerken.

*Er wordt geen was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn (7 dagen).
  • De te retourneren artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags bevestigd.
  • De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikssporen of make-upvlekken na het passen.
  • Make-up, oorbellen, lingerie en badkleding kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is aangebroken
  • Let op! Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we je retour helaas niet verwerken.

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. Onze retourverwerking stelt aan de hand van diverse toetsingen vast of een retour gestuurd artikel voldoet aan de voorwaarden. Voldoet je retour niet aan de voorwaarden, dan kunnen we deze niet verwerken en niet overgaan op terugbetaling.

De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen van je bestelling. Heb je gekozen voor AfterPay? Dan ontvang je binnen 24 uur een aangepaste factuur. Heb je de volledige factuur al voldaan, dan ontvang je een terugbetaling van het teveel betaalde bedrag.

Wanneer je jouw gehele bestelling retourneert, ontvang je een terugbetaling exclusief de oorspronkelijke verzendkosten. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.